Adam

Stel snel een schema in dat past bij jouw levensstijl of zet de verwarming hoger vanaf de bank. Het was nog nooit zo gemakkelijk om jouw thermostaat te bedienen.

Controleer nu of de cv-gateway ook voorjou werkt.

Heb je de cv-gateway in combinatie met een onderhoudscontract? Jouw installateur kan dan actueel de ketel bewaken en actie ondernemen indien nodig. Zo blijft jouw cv-ketel in topvorm!

  • Maakt een dagelijks temperatuurschema mogelijk.
  • Gemakkelijk te bedienen via de Plugwise app & webpagina.
  • Sluist data niet ongevraagd door naar derde partijen.
  • Handig voor het hele gezin.
  • I.c.m. onderhoudscontract bij installateur, toestandsafhankelijk onderhoud en betere service.

Wat is het?

Ben jij ook gesteld op je vertrouwde thermostaat? Maak dan je bestaande OpenTherm-thermostaat slim met de Heatwise Adam. Zo kun jij ook gemakkelijk schema’s maken en je thermostaat op afstand bedienen. Dat is nog is twee keer zo slim.

Via de Heatwise app & webpagina krijg je toegang tot alle functionaliteiten en al het inzicht dat je nodig hebt om je comfort in huis te regelen. Voorkomen is besparen. Met jouw toestemming ontvangt de installateur automatisch updates over de staat van de verwarming en kan hij op afstand jouw cv-ketel bewaken.

Adam vertaalt alle temperatuurwensen van jou als bewoner naar concrete acties voor de cv-ketel. Daarnaast leest hij ook de cv-ketel uit en zo kan de Adam jouw installateur voorzien van belangrijke inzichten over prestaties van de cv-ketel. Zo worden problemen en overbodig onderhoud verminderd, en rendement gemaximaliseerd

Hoe werkt het?

Adam sluit je aan op de draden tussen de cv-ketel en de bestaande thermostaat in. Door de gateway met het lokale netwerk (wifi of LAN) te verbinden, kun je de temperatuurin huis via de Plugwise app & webomgeving bedienen.

Heb je een handige kennis of heb je het cv-systeem zelf onder de duim, dan kun je het zelf regelen. Toch adviseren we je het altijd door een erkende installateur te laten doen, al is het maar omdat hij je meer kan vertellen over de mogelijkheden die Adam te bieden heeft.

Installeren in 4 stappen:

  1. Installeer Adam op de kabels tussen de ketel en de bestaande thermostaat in.
  2. Verbind Adam met het netwerk (wifi/LAN). Hoeft niet, wel makkelijk Verbind Adam met wifi via de handige connect-app.
  3. Download de Plugwise app.
  4. Geef eventueel toestemming via de webpagina om je installateur op afstand te laten beheren door “Meetbare gegevens” aan te zetten.

* De connect-app is vooralsnog alleen beschikbaar voor Android. Daar is je installateur op voorbereid..

image_pdfimage_print